Ένα ολόκληρο γεύμα … σε χάπι ;;;

Ένα γεύμα ΧΩΡΙΣ καθόλου θερμίδες !!!

Ο στόχος των επιστημόνων ;;; Μα φυσικά να νικήσουν τη μάστιγα της παχυσαρκίας που σκοτώνει ύπουλα πολλά εκατομμύρια κόσμου κάθε χρόνο ! Πώς όμως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο ; Η επιστημονική ομάδα σκέφτηκε την ιδέα δημιουργίας ενός χαπιού που θα παρέχει στο άτομο την ικανοποίηση ενός ολόκληρου γεύματος  geuma-se-xapi-phen-greece

(!!!) : Το χάπι αυτό έλαβε την ονομασία “imaginary meal in a pill” (δηλαδή “φανταστικό γεύμα σε χάπι”) και στόχο του έχει να ξεγελάσει το σώμα παρέχοντάς του την ικανοποίηση ενός πλήρους γεύματος … χωρίς φυσικά να λαμβάνει και τις ανάλογες θερμίδες !!!

Η παχυσαρκία σκοτώνει !!!

(!!!) : Το ότι η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει ένα άτομο στον πρόωρο θάνατο είναι γνωστό … το ότι όμως η παχυσαρκία σκοτώνει ΚΑΘΕ χρόνο περίπου 2,8 εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό !

Η παχυσαρκία μπορεί να προκαλέσει πάρα πολλές ασθένειες, οι οποίες τελικά είναι και αυτές που οδηγούν το άτομο στο θάνατο. Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, το άτομο τείνει να απενοχοποιεί την παχυσαρκία και το αυξημένο σωματικό βάρος, και να ρίχνει όλο το φταίξιμο στις ασθένειες που προκαλούνται από αυτά.

Αυτό όμως είναι ένα τεράστιο λάθος ! Η παχυσαρκία αποτελεί πολύ μεγάλη απειλή για την υγεία ανδρών και γυναικών και δεν πρέπει να λαμβάβεται αψήφιστα !

Το μεγάλο ατού του “imaginary meal in a pill” …

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του χαπιού, όπως ήδη αναφέραμε, είναι η ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στο άτομο.

(!!!) : Το “imaginary meal in a pill” περιέχει μια ουσία που ονομάζεται fexaramine. Η ουσία αυτή μπορεί και μιμείται τις επιδράσεις κορεσμού που προσφέρει στον οργανισμό ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα ! Με λίγα λόγια, το χάπι αυτό, έχει ως στόχο να προσφέρει όλη την ικανοποίηση ενός λουκούλειου γεύματος ΧΩΡΙΣ τις ανάλογες θερμίδες !!!

Τα πλεονεκτήματα του “imaginary meal in a pill”

  • βοηθάει στον έλεγχο της ποσότητας των γευμάτων
  • βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου
  • βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερόλης
  • κατανικάει το αίσθημα της πείνας

Επίσης, το “imaginary meal in a pill” καταπολεμά την παχυσάρκια αλλά και πολλές ακόμα ασθένειες άμεσα συνδεδεμένες με αυτή, όπως :

  • ο σακχαρώδης διαβήτης
  • οι καρδιακές παθήσεις
  • διάφορες μορφές καρκίνου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αποδεικνύεται επιστημονικά πως η παχυσαρκία ευθύνεται για :

  • το 44 % περίπου των περιπτώσεων σακχαρώδους διαβήτη
  • το 10 με 40 % περίπου των περιπτώσεων καρκίνου (συγκεκριμένων μορφών του)
  • το 23 % περίπου των περιπτώσεων καρδιακών παθήσεων

Comments are closed.