Αδυνάτισμα χωρίς δυσκολίες …

5 εβδομάδες με εντυπωσιακά αποτελέσματα 

Με το σχέδειο αυτό των 5 ΜΟΝΟ εβδομάδων τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και σίγουρα ! Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως όλα αυτά επιτυγχάνονται :

  • χωρίς άγχος
  • χωρίς πίεση
  • χωρίς ταλαιπωρία

Το πρόγραμμα των 5 εβδομάδων σε αντίθεση με άλλα διαιτητικά προγράμματα δεν καταργεί γεύματα μέσα στη διάρκεια της ημέρας και δεν εξωθεί τον οργανισμό σε ακραίες νηστείες και σε σωματική εξάντληση.

δίαιτα 5ημερών

Το πρόγραμμα και οι βασικές αρχές του

Το πρόγραμμα των 5 εβδομάδων προσφέρει στο άτομο μια ημερήσια κατανάλωση θερμίδων των 1350 θερμίδων περίπου. Αυτό σημαίνει πως το άτομο λαμβάνει τις απαιτούμενες θερμίδες και την απαραίτητη ενέργεια ώστε να εκτελεί τις φυσικές διεργασίες και λειτουργίες του σε καθημερινή βάση.

Οι 1350 θερμίδες που λαμβάνει το άτομο είναι ο ιδανικός αριθμός θερμίδων ώστε το άτομο να χάνει βάρος χωρίς όμως να αισθάνεται κόπωση και χωρίς να διακατέχεται από ένα μόνιμο αίσθημα πείνας.

Εν συνεχεία, το πρόγραμμα των 5 εβδομάδων φροντίζει ώστε να καλύπτει και την απαραίτητη λήψη φυτικών ινών που βοηθούν στην καλή λειτουργία του οργανισμού ενώ παράλληλα συντελλούν και στο αδυνάτισμα και την καταπολέμηση του πάχους. Το άτομο πρέπει να λαμβάνει 25 γραμμάρια φυτικών ινών σε καθημερινή βάση μέσα από τις τροφές που καταναλώνει.

Αποτέλεσμα ;;; Το άτομο μπορεί να χάσει εύκολα και χωρίς κόπο έως και 7 περίπου κιλά μέσα σε αυτό το διάστημα των 5 ΜΟΝΟ εβδομάδων !

Μείωσε ΟΧΙ τις μερίδες … αλλά την πείνα σου !

Σύμφωνα με διάφορους ειδικούς του αδυνατίσματος, το αδυνάτισμα επιτυγχανεται όχι με δραματικές αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, με παράλειψη γευμάτων ή με παράλειψη διαφόρων κατηγοριών τροφίμων (π.χ. με παράλειψη κάθε λογής υδατανθράκων και λιπών), αλλά με την κατανάλωση ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

Ναι, φυσικά και η ποσότητα παίζει ρόλο, αλλά φυσικά επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταφεύγουμε σε ακραίες καταστάσεις. το μέτρο είναι ο σωστότερος σύμβουλος υγείας, και με γνώμονα αυτό μπορούμε με μια ισορροπημένη διατροφή να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα … και κυρίως τις ιδανικές αναλογίες.

Φρούτα & λαχανικά 

(!!!) : Σύμφωνα με μελέτες, ένα άτομο μπορεί να χάσει περισσότερο ανεπιθύμητο βάρος όταν καταναλώνει φρούτα και λαχανικά για να καλύψει την πείνα του (και μάλιστα ακόμα και αν τα καταναλώνει σε απεριόριστη ποσότητα), παρά όταν παραλείπει γεύματα !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ !

Σημαντική βοήθεια μπορεί να παίξει ένα καλό διατροφικό συμπλήρωμα που θα ενεργοποιήσει και θα επιταχύνει πιο γρήγορα τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού και θα θέσει σε λειτουργία τον μηχανισμό καύσεων λίπους στο σώμα.

Εμείς σας προτείνουμε το Phen375 που είναι ο πιο αποτελεσματικός λιποδιαλύτης νέας γενιάς και θα μπορέσει να σας χαρίσει και εσάς το όνειρο της ιδανικής σιλουέτας χωρίς κόπο και με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία σας !

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Phen375

Comments are closed.