ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ : Χάπια που δίνουν ΜΟΝΟ υποσχέσεις ;;;

Αδυνάτισμα : Με χάπια ή χωρίς ;

Το αδυνάτισμα, όπως έχουμε διαπιστώσει ΟΛΟΙ, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εκτός από το γεγονός ότι μας φθείρει ψυχολογικά όλη αυτή η διαδικασία της δίαιτας, μας καταπονεί σημαντικά και σωματικά ! Οι πάρα πολλές δίαιτες που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς και έχουν ακολουθηθεί από εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη, δεν είναι πάντοτε σωστές και κυρίως δεν είναι πάντοτε ασφαλείς για τον οργανισμό και για την υγεία !epikindyna-xapia-phen-greece

Σίγουρα, τα χάπια δεν είναι πάντοτε η ασφαλέστερη επιλογή, ειδικά μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε χάπια αμφιβόλου προέλευσης και σύστασης, που όχι μόνο ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μπορούν να αποδειχθούν, αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την υγεία !

Τα χάπια αδυνατίσματος, όταν είναι εγκεκριμένα και προέρχονται από μια αξιόπιστη εταιρεία που ακολουθεί όλες τις απαραίτητες υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, τότε αποτελούν ιδανική λύση για αδυνάτισμα ! Ακόμα πιο ιδανική λύση είναι τα χάπια αδυνατίσματος ειδικά για άτομα που έχουν αυξημένο σωματικό βάρος και οι διάφορες δίαιτες τους δυσκολεύουν ή αδυνατούν να επιτύχουν την επιθυμητή απώλεια βάρους ! Υπάρχουν μάλιστα άτομα που στην προσπάθειά τους να επιτύχουν το πολυπόθητο αδύνατο κορμί που ονειρεύονταν, ακολούθησαν διαιτητικά προγράμματα που είχαν καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία τους και στη λειτουργία του οργανισμού τους !

(!!!) : Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε πως τελικά τα χάπια αδυνατίσματος είναι η τέλεια λύση και είναι λιγότερο επικίνδυνα από την κάθε καταστροφική και ανθυγιεινή δίαιτα !

2 χάπια που αποδείχτηκαν ΑΠΑΤΗ !!!

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) ανακοίνωσε πως δύο συγκεκριμένα χάπια αδυνατίσματος αποδείχθηκαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την υγεία των χρηστών !

Τα δύο αυτά χάπια είναι :

  • το SLIM-K
  • και το B-LIPO

(!!!) : Τα χάπια αυτά περιέχουν κάποιες δραστικές φαρμακευτικές ουσίες που όμως ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ στην συσκευασία τους, και που μπορούν να δημιουργήσουν ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα στην υγεία του χρήστη !

Οι ουσίες αυτές είναι :

  • η σιβουτραμίνη
  • και η λορκασερίνη

(!!!) : Πιο συγκεκριμένα, η μια από αυτές τις ουσίες, η ουσία σιβουτραμίνη, αποσύρθηκε από ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές χώρες τον Ιανουάριο του 2010. Αντίστοιχα, η άλλη ουσία, η ουσία λορκασερίνη, αποδείχθηκε ότι όταν ληφθεί συνδυαστικά με διάφορα άλλα φάρμακα που μπορεί να λαμβάνει ένα άτομο, μπορεί να έχει επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις και σοβαρές συνέπειες !

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ :

Εμείς σας προτείνουμε το αξιόπιστο και ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ και αποτελεσματικό χάπι αδυνατίσματος, το Νο 1 στην παγκόσμια αγορά αυτή τη στιγμή, το Phen375 !

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ !

Comments are closed.