Γυμναστική : Καλή όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ομορφιά !

Φόρα τη φόρμα σου σήμερα κιόλας !

Ναι ! Η γυμναστική είναι γνωστό πως μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, να νικήσει την κατάθλιψη, να σου προσφέρει ευεξία, να απομακρύνει το άγχος, να σου διαπλάσει “θανατηφόρο” κορμί, να σου δώσει πίσω την χαμένη σου αυτοπεποίθηση … όμως δεν κάνει ΜΟΝΟ αυτά ! Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι και παρ’όλα αυτά ακόμα δεν έχουμε πειστεί να αφήσουμε την βαρεμάρα που μας κρατάει προσκολλημένους στον καναπέ και να φορέσουμε τα αθλητικά μας ! Μήπως αυτά που δεν γνωρίζαμε ως τώρα θα μας πείσουν να αλλάξουμε γνώμη ;;;woman-gym-omorfia-phen-greece

Οι λόγοι για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι ΤΩΡΑ κιόλας !!!

1ος λόγος : Όμορφη και φωτεινή επιδερμίδα …

Με την άσκηση και τον ιδρώτα απομακρύνονται όλες οι επιβλαβείς τοξίνες από τον οργανισμό και παράλληλα τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Η επιδερμίδα αμέσως φωτίζεται και ακτινοβολεί υγεία, νιάτα και ομορφιά !

2ος λόγος : Τέρμα στα σπυράκια ! Τέρμα στην ενοχλητική ακμή !

Η ακμή, αν και είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται πολύ συχνά κατά την περίοδο της εφηβείας, ωστόσο δεν είναι και αποκλειστικά φαινόμενο αυτής της ηλικιακής ομάδας ατόμων. Αντιθέτως μπορεί να εμφανιστεί και καθυστερημένη ακμή και σε αρκετά μεγαλύτερες ηλικίες. Πρόκειται για μια ασθένεια που (δυστυχώς λόγω του αντιαισθητικού αποτελέσματός της στην επιδερμίδα του ατόμου) αποτελεί εφιάλτη για πάρα πολλά άτομα (ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου).

Όπως ήδη αναφέραμε, με την άσκηση, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος και κατ’επέκταση και η ροή του οξυγόνου μέσα σε αυτό ! Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια την ρύθμιση και των ορμονών στο σώμα. Ως γνωστόν, η ακμή είναι ένα φαινόμενο που οφείλεται σε ορμονική ανισορροπία (είτε των ανηλίκων, είτε των ενηλίκων) ! Επίσης απομακρύνονται οι τοξίνες και καθαρίζουν οι πόροι του δέρματος από ακαθαρσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη δημιουργία σπυριών !

3ος λόγος : Μαλλιά υγιή και σαγηνευτικά …

Τα μαλλιά όταν δεν είναι υγιή δυστυχώς αποπνέουν μια μιζέρια. Αντιθέτως ένα μαλλί που ακτινοβολεί από υγεία, που έχει ελαστικότητα, λάμψη και ωραία γεμάτη κίνηση, χαρίζει αυτοπεποίθηση στο άτομο και τραβάει επάνω του όλα τα βλέμματα. Η γυμναστική όπως είπαμε προκαλεί υπεραιμία, με αποτέλεσμα να αιματώνονται καλύτερα οι θύλακες των τριχών της κεφαλής , πράγμα που προλαμβάνει την τριχόπτωση και ενισχύει την υγιή ανάπτυξη της τρίχας ! Επίσης η γυμναστική καταπολεμά το στρες και το άγχος που είναι από τους σημαντικότερους εχθρούς της ομορφιάς και της υγείας όχι μόνο των μαλλιών αλλά και της επιδερμίδας !

Comments are closed.