Η δίαιτα VB6 & τι είναι …

Τι είναι η δίαιτα VB6 ;

(!!!) : Η δίαιτα VB6 σύμφωνα με τον δηλιουργό της Mark Bittman, δεν είναι τόσο μια δίαιτα περιορισμένου χρονικού διαστήματος που στόχο έχει την καθαρά προσωρινή μείωση του σωματικού βάρους, αλλά ένα διατροφικό πλάνο που στόχο του έχει να σας αλλάξει εξ’ολοκλήρου τη σχέση σας με το φαγητό και να σας χαρίσει μια μονίμως όμορφη σιλουέττα και μια ζωή γεμάτη υγεία, δύναμη και ενέργεια.vb6-diet-phen375-greece

Τι περιλαμβάνει η δίαιτα του Mark Bittman «VB6» ;

Η δίαιτα VB6 του Mark Bittman παρουσιάζει την εξής ιδιαιτερότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες δίαιτες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς :

(!!!) : Η δίαιτα του Mark Bittman έχει ως ώρα – κλειδί τις 6 μ.μ. !

Ουσιαστικά το διατροφικό αυτό πλάνο θέτει τις 6 μ.μ. ως την ώρα αλλαγής του διατροφικού τρόπου σκέψης του ατόμου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τι σημαίνει όμως πρακτικά αυτό ;

(!!!) : Στην πραγματικότητα, αυτό που προτείνει ο Mark Bittman με τη δίαιτά του VB6, είναι πως το άτομο για να χάσει βάρος αλλά και για να διατηρείται σταθερός σε κιλά μόνιμα πλέον, πρέπει ως τις 6 μ.μ. να ακολουθεί μια καθαρά vegan διατροφή (χωρίς καθόλου ζωικής προέλευσης προϊόντα), ενώ μετά τις 6 μ.μ. μπορεί να καταναλώνει ό,τι πραγματικά επιθυμεί (μέσα βέβαια σε επιτρεπτά και λογικά πλαίσια) !

Φρούτα & λαχανικά πρέπει να καταλαμβάνουν την 1η θέση !

Ο Mark Bittman σε αυτό το σημείο έρχεται να επισημάνει την σπουδαιότητα των φρούτων και των λαχανικών στην διατροφή όλων των ανθρώπωςν ανεξαρτήτως ηλικίας. Στις μέρες μας οι άνθρωποι τείνουν να περιλαμβάνουν τα φρούτα και τα λαχανικά ΜΟΝΟ κατά ένα ποσοστό της τάξης του 10 % στην διατροφή τους !Αυτό είναι μεγάλο ΣΦΑΛΜΑ !

(!!!) : Για τον λόγο αυτό ο Mark Bittman θέτει την 6η απογευματινή ώρα ως το χρονικό όριο έως το οποίο το άτομο υποχρεούται να τρώει ΜΟΝΟ φρούτα και λαχανικά, ενώ απαγορεύει κάθε ζωική τροφή !

Τι άλλο προτείνει ο Mark Bittman με τη δίαιτα VB6 ;

  • Καταναλώνετε άφθονα φρούτα και λαχανικά.
  • Ελαττώστε την κατανάλωση ζωικών προϊόντων.
  • Αποφύγετε ΟΛΑ τα επεξεργασμένα τρόφιμα.
  • Τρώτε με βάση την ποιότητα και όχι την ποσότητα.
  • Μην εμμένετε στο σωματικό σας βάρος, απλά δώστε έμφαση και προτεραιότητα στην υγεία σας !

Η σημασία της άσκησης …

(!!!) : Η άσκηση εκτός από το ότι βοηθάει στο κάψιμο του σωματικού λίπους και στη μείωση του σωματικού βάρους, παράλληλα ενισχύει την λειτουργία του μεταβολισμού του οργανισμού, χαρίζει καλύτερη διάθεση, ευεξία και αυτοπεποίθηση, καταπολεμά την κατάθλιψη αλλά και ασθένειες όπως ο η άνοια, ο διαβήτης αλλά και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

phen375-bottle-greece

Με μια καλή διατροφή, συστηματική σωματική άσκηση αλλά και ένα καλό διατροφικό συμπλήρωμα, μπορείτε ΟΛΟΙ εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμούσατε και δεν τολμούσατε να παραδεχθείτε.

Εμείς σας προτείνουμε το Phen375 που είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος λιποδιαλύτης της γενιάς του !

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Phen375 πατήστε εδώ !

Comments are closed.