Κάντε το όπως η Angelina … !

Η Angelina νικάει όλα τα εμπόδια …

Η Angelina Jolie παρά τις πολλές δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της και την μαστεκτομή που αναγκάστηκε Angelina-Jolieνα κάνει για να αποφύγει την εμφάνιση και ανάπτυξη  καρκίνου που συγκίνησε πραγματικά ολόκληρο τον κόσμο, παραμένει μια πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα που ούτε στο ελάχιστο δεν έχασε από τη γοητεία και την ακτινοβολία της.

Είναι αλήθεια πως η Angelina Jolie με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνει πάντα να τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της και να μας κάνει να την θαυμάζουμε. Αλήθεια … πώς τα καταφέρνει όμως ;;;

Πώς κρατιέται πάντα σε τέτοια φόρμα η Angelina Jolie ;

Όπως η ίδια δηλώνει, είναι ένα πάρα πολύ δραστήριο άτομο και γυμνάζεται συνεχώς. Ασχολείται με το kickboxing, το κανό, την ξιφασκία, με το Street Fighting, την αναρρίχηση αλλά και με την κωπηλασία. Αυτό όμως δεν είναι και η μοναδική της φροντίδα για την γραμμή της. Εξαιρετικά σημαντική θεωρεί και την σωστή και πολύ προσεγμένη διατροφή για την διατήρηση των τέλειων αναλογιών της.

(!!!) : Όπως δηλώνει η όμορφη σταρ υπήρξε χορτοφάγος και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η αποχή της αυτή από το κρέας την εξάντλησε πάρα πολύ και συγκεκριμένα όπως χαρακτηριστικά λέει «σχεδόν την σκότωσε !».

Η χορτοφαγική διατροφή που ακολούθησε πιστά για μεγάλο διάστημα τις στέρησε ΠΟΛΛΑ και πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θρεπτικά συστατικά και αποδυνάμωσε τον οργανισμό της με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αποδώσει σωστά και στις κοπιαστικές προπονήσεις της.

(!!!) : Πλέον η ηθοποιός παραδέχεται πως ΛΑΤΡΕΥΕΙ το κόκκινο κρέας και φυσικά διέκοψε τις χορτοφαγικές της συνήθειες που κλόνισαν την υγεία της και την έκαναν να νιώθει αδύναμη.

Η μανούλα Angelina Jolie …

(!!!) : Ένα ακόμα πράγμα που τη βοήθησε να χάσει εύκολα βάρος ήταν η μητρότητα όπως είπε, και μάλιστα πιο συγκεκριμένα ο θηλασμός. Σύμφωνα με τη μαμά Angelina Jolie κάθε μέρα έχανε περίπου 500 θερμίδες εξαιτίας του θηλασμού.

Όχι στις υπερβολές δηλώνει η Angelina Jolie !

(!!!) : ΝΑΙ ! Η σωστή διατροφή είναι πράγματι πολύ σημαντική όχι μόνο για την γραμμή της και για τη διατήρηση του βάρους της αλλά και για την υγεία της, ωστόσο μια φορά την εβδομάδα απολαμβάνει το αγαπημένο της  cheese burger από τα McDonald’s.

Η γενικότερη όμως διατροφή της είναι πολύ ισορροπημένη και στηρίζεται στην κατανάλωση άφθονων φρούτων και λαχανικών σε καθημερινή βάση.

(!!!) : Επίσης είναι αρκετά περιορισμένη σε υδατάνθρακες, γεγονός που την βοηθάει στο να ελέγχει τα ποσοστά λίπους στο σώμα της και ειδικότερα στην περιοχή της κοιλιάς.

Στην σωματική άσκηση την βοηθούν και δύο ροφήματα πρωτεΐνης που καταναλώνει καθημερινά και αυτό γιατί η διατροφή της δεν της παρέχει την ποσότητα πρωτεΐνης που πραγματικά έχει ανάγκη ο οργανισμός της.

(!!!) : Τέλος, πίνει απαραιτήτως 2 με3 λίτρα νερό την ημέρα που βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από το σώμα της, ενώ τα γεύματά της είναι 6 την ημέρα και μάλιστα πολύ μικρά (συνολικά καταναλώνει περίπου 600 θερμίδες την ημέρα).

Επειδή όμως οι 600 θερμίδες είναι εξαιρετικά λίγες για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «μαγικό ραβδί» και να δώσει στον οργανισμό την ώθηση να αρχίσει να καίει θερμίδες χωρίς όμως αυστηρή πείνα όπως αυτή που επιβάλλει η Angelina στον εαυτό της.

 

 

Comments are closed.