Καρδιακά επεισόδια και σε νεαρά άτομα …

Νέοι & νέες … προσέξτε τις καρδιές σας !!!

Σύμφωνα με νέες έρευνες, τα νεαρά άτομα φαόινεται να προσβάλλονται πλέον, εξίσου εύκολα με τα ηλικιωμένα άτομα, από καρδιακή προσβολή.heart-attack-phen-greece

(!!!) : Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές μελέτες, περίπου ένα ποσοστό της τάξης του 75 % των καρδιακών προσβολών σε άτομα νεαρής ηλικίας, οφείλονται στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής που επιλέγουν !

Τι σημαίνει όμως πρακτικά κάτι τέτοιο ; Κακός και ανθυγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι απαραίτητα ΜΟΝΟ η κακή διατροφή (η οποία φυσικά και παίζει έναν πολύ μεγάλο ρόλο). Η καθιστική ζωή, το έντονο και καθημερινό άγχος καθώς και οι διάφοροι εθισμοί (κάπνισμα ή αλκοόλ), είναι μερικά μόνο ακόμα από τα καταστροφικά πράγματα που κάνουμε και βαραίνουμε τη λειτουργία της καρδιάς μας …

Γυναίκες … με ευαίσθητη καρδιά !

Οι γυναίκες ειδικά θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα κάποια πράγματα στην καθημερινότητά τους για να αποφύγουν την εμφάνιση καρδιακών επεισοδίων. Μικρά και εύκολα πράγματα, έξυπνες συμβουλές της καθημερινότητας, που αν τα ακολουθήσουν θα βοηθήσουν στην αποτελεσματική προστασία της καρδιάς τους … και όμως δεν τα γνωρίζουν (ή τουλάχιστον … όχι όλα από αυτά) !

“Συμβουλές καρδιάς”

1η συμβουλή :

Εάν καπνίζετε φροντίστε να διακόψετε αυτή την ανθυγιεινή συνήθεια που θέτει σε άμεσο την υγεία της καρδιάς σας … και όχι μόνο !

2η συμβουλή :

Φτιάξτε τη διατροφή σας ! Με μια υγιεινή διατροφή (χωρίς στερήσεις … αλλά με μέτρο) θα μπορέσετε να διατηρήσετε σταθερό το σωματικό σας βάρος ! Αυτό θα ενισχύσει την καλή λειτουργία της καρδιάς σας και θα αποτρέψει δυσάρεστες καταστάσεις.

3η συμβουλή :

Κόψτε τις καταχρήσεις … όπως το αλκοόλ ! Το αλκοόλ εκτός του ότι παχαίνει, δημιουργεί και πάρα πολλά προβλήματα στον οργανισμό.

4η συμβουλή :

Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας ! Αφήστε τους υπολογιστές, τον καναπέ και την τηλεόραση σας για λίγο και βγείτε για έναν περίπατο ! Θα τονώσει και τη διάθεσή σας αλλά και την καρδιά σας !

5η συμβουλή :

Διώξτε το άγχος από τη ζωή σας κάνοντας πράγματα που αγαπάτε ! Βρείτε ένα χόμπυ ή απλά ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ! Οτιδήποτε μπορεί να καταπολεμήσει το άγχος που σας κατακλύζει είναι καλοδεχούμενο !!!

Η ΕΡΕΥΝΑ :

Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες που κατάφεραν να εφαρμόσουν αυτές τις βασικές συμβουλές στην καθημερινότητά τους, παρουσίασαν :

  • περίπου 66 % μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων
  • περίπου 92 % μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής προσβολής

Στην περίπτωση που δεν σας είναι εύκολο να μειώσετε το σωματικό σας βάρος (λόγω περίσσειας περιττών κιλών) εμπιστευθείτε ένα έγκυρο και αποτελεσματικό προϊόν αδυνατίσματος.

Εμείς σας προτείνουμε το Phen375 !

Comments are closed.