Παχιές ή αδύνατες γυναίκες ; Τι προτιμούν οι άντρες ;;;

Τα νέα πρότυπα ομορφιάς …

Τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζαν πάντα μέσα στους αιώνες για να φτάσουν να καταλήξουν στην εποχή μας που προστάζει αδύνατα και ψηλά σώματα με κόκκαλα που διαγράφονται κάτω από αυτή την άλιπη σάρκα.

fat-or-skinny-phen375-greece

Τα νέα αυτά πρότυπα ομορφιάς έφεραν και συνεχίζουν να φέρνουν πολύ κοντά στον θάνατο πάρα πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη που προσπάθησαν να ακολουθήσουν την νέα αυτή τάση της μόδας και να μιμηθούν τα αποστεωμένα μοντέλα που θαύμαζαν στα περιοδικά.

Η αληθινή γνώμη των ανδρών ποια είναι ;

Είναι αλήθεια πως οι άνδρες στηρίζονται πολύ στην εικόνα και αρέσκονται στην περιποιημένη, αδύνατη, όμορφη εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας. Μπορούμε λοιπόν να πούμε πως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των ανδρών δεν ενδιαφέρεται για μια γυναίκα αν δεν είναι αδύνατη και εντυπωσιακή, γεγονός που δίνει τροφή στις «νευρώσεις» των γυναικών να συνεχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους με παράλογες και επικίνδυνες δίαιτες.

Μερικές πρόχειρες έρευνες υπολογίζουν αυτό το ποσοστό των ανδρών που απαιτεί την γυναίκα αδύνατη και σύμφωνα με τις νέες προσταγές της μόδας, περίπου στο 30 με 40 %

Στην «αντίπερα όχθη» όμως υπάρχουν και οι άνδρες εκείνοι που αγαπούν τα «πιασίματα» σε μια γυναίκα και τις καμπύλες στο σώμα της. Φυσικά μιλώντας για καμπύλες δεν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις γυναικών που ξεπερνούν αισθητά το όριο βάρους τους και εισέρχονται εμφανώς στο πρόβλημα της παχυσαρκίας.

Η γνώμη των γυναικών διαφέρει από των ανδρών ;;;

Η εικόνα που έχει μια γυναίκα πραγματικά για τον εαυτό της και για την εξωτερική της εμφάνιση τις περισσότερες φορές ( σε ποσοστό περίπου 85 % ) δεν είναι αντικειμενική και δεν συνάδει με την αντίστοιχη γνώμη ενός άνδρα.

Ακόμα και οι άνδρες που προτιμούν αδύνατες τις γυναίκες έχουν άλλη αίσθηση του «αδύνατου σώματος» από αυτή της γυναίκας που αδύνατος θεωρεί ΜΟΝΟ το αποστεωμένο σώμα !

Οι υπερβολές βλάπτουν σοβαρά την υγεία !

Καμία υπερβολή δεν οδήγησε ποτέ σε θετικά αποτελέσματα. Τα πολύ παραπάνω κιλά ( ατόμων υπέρβαρων και παχύσαρκων ) μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες και μερικές φορές ακόμα και θάνατο στα άτομα αυτά, όπως άλλωστε και η έλλειψη των απαραίτητων κιλών ( των ανορεξικών ατόμων ).

Μια «χείρα βοηθείας» δίνει τη λύση !

Στα άτομα που τείνουν να «βασανίζουν» τον οργανισμό τους με εξαντλητικές δίαιτες πλησιάζοντας επικίνδυνα τα όρια της ανορεξίας, θα βοηθούσε η συμβουλή ενός ψυχολόγου που θα προσπαθήσει να κάνει τα άτομα αυτά να αγαπήσουν την εικόνα τους και να σταματήσουν να βλάπτουν τον εαυτό τους.

Αντίστοιχα θα μπορούσε να βοηθήσει και στα παχύσαρκα άτομα. Επειδή όμως στο πρόβλημα της παχυσαρκίας υπεισέρχεται και σοβαρό πρόβλημα υγείας λόγω των πολλών παραπανίσιων κιλών, ένα ασφαλές και δραστικό συμπλήρωμα διατροφής και αδυνατίσματος θα μπορούσε να δώσει τη λύση ώστε το άτομο να καταφέρει να απαλλαγεί από τα κιλά που επιβαρύνουν τον οργανισμό και την υγεία του.

Εμείς σας προτείνουμε το Phen375 !

Comments are closed.