Πόσο επηρεάζουν τη ζωή & την ψυχολογία του ατόμου τα περιττά κιλά ;

Η παχυσαρκία σήμερα 

Στις μέρες μας, με ιδιαίτερα αυξημένα τα κρούσματα παχυσαρκίας σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, με ιδιαίτερα συχνά τα κρούσματα ακόμα και σε μικρά παιδιά και σε εφήβους, μπορούμε να αναφερθούμε στο φαινόμενο της παχυσαρκίας ως τη μάστιγα του αιώνα μας !

Δυστυχώς, σε αυτή τη δυσάρεστη θέση βρίσκεται και η Ελλάδα, με τα ποσοστά παχυσαρκίας να αυξάνουν ανησυχητικά χρόνο με το χρόνο, φτάνοντας να είναι 1 στους 4 περίπου Έλληνες με σοβαρά προβλήματα σωματικού βάρους και με τάση να αυξηθούν ακόμα περισσότερο !

πάχος και ψυχολογία

 Πάχος και καθημερινότητα !

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν τα πολλά περιττά κιλά στην υγεία μας, αλλά και στη ζωή και την καθημερινότητά μας ! Πολύ συχνά ακούμε για τα πολλά προβλήματα υγείας που προκαλεί το πάχος, αλλά εκτός από αυτά, εξίσου σοβαρά, είναι και τα προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινή μας ζωή, στις απλές καθημερινές μας δραστηριότητες κάνοντάς τες να φαντάζουν «βουνό» !

Απλές δραστηριότητες, όπως τα ψώνια στο σουπερμάρκετ και η καθαριότητα του σπιτιού γίνονται δέκα φορές πιο δύσκολες για τα άτομα αυτά ! Ακόμα όμως και ευχάριστες δραστηριότητες όπως είναι η βόλτα με τα παιδιά ή τα εγγόνια, καθώς και η ερωτική επαφή με τον σύντροφο, γίνονται δύσκολες και επίπονες, με αποτέλεσμα να στεναχωρούν τα άτομα αυτά με το αυξημένο σωματικό βάρος, να τα κάνουν αντικοινωνικά και να τους ρίχνουν την ψυχολογία και την αυτοεκτίνηση !

 Πάχος και ψυχολογία !

Το σωματικό βάρος είναι πλέον παραδεκτό από όλους ότι επηρεάζεται άμεσα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό από την ψυχολογία, αλλά και την επηρεάζει !

Με λίγα λόγια, μια κακή ψυχολογική κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους, το οποίο με τη σειρά του εδραιώνει μια κατάσταση κλονισμένης και πεσμένης ψυχολογίας !

Η αυξημένη αυτή πρόσληψη τροφής μπορεί να οφείλεται άλλες φορές σε λόγους προφανείς και άλλες σε πιο ασυνείδητους λόγους που οδηγούν το άτομο σε αυτή την υπερφαγία. Γεγονός πάντως είναι πως ενδεχομένως, πολλές φορές, προκειμένου να ελέγξουμε το σωματικό μας βάρος, προέχει να ελέγξουμε τους εξωτερικούς παράγοντες που μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εξοργίζουν ή μας καταθλίβουν !

Η ανασφάλεια, η ερωτική απογοήτευση, η απόρριψη, η μοναξιά, η έλλειψη αυτοεκτίμησης, οι τύψεις, το άγχος και η απώλεια, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που οδηγούν ένα άτομο στην συναισθηματική φόρτιση και την ψυχολογική πίεση, που κατ’επέκταση οδηγεί και στην υπερφαγία και την αύξηση του σωματικού βάρους με ότι συνέπειες αυτό συνεπάγεται !

 Το Phen375 δίνει λύση

Το Phen375 είναι ο πιο ισχυρός λιποδιαλύτης και το Νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίως ! Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική και ασφαλή φαρμακευτική πρόταση κατά του πάχους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες του !

Δοκιμάστε το και εσείς και κερδίστε ξανά την αισιόδοξη ματιά στη ζωή !

Comments are closed.