Η super – δίαιτα του 2017 για αδυνάτισμα χωρίς ιδρώτα

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες δίαιτες ! Το 2017 αποφάσισες να αλλάξεις πια την παθητική στάση που κρατάς απέναντι στα παραπάνω κιλάκια που έχεις βάλει, και να οικειοποιηθείς μια πιο επιθετική στάση με σκοπό να τα διώξεις πια από τη ζωή σου (μόνιμα και αμετάκλητα) ! ΜΠΡΑΒΟ ! Το 2017 δε θα είναι μια χρονιά που θα είσαι πιο όμορφη και πιο αδύνατη, αλλά και πιο υγιής από ποτέ !diaita52-phen375-greece

Μπορεί η γυμναστική να μην είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά ακόμα και έτσι υπάρχει μια λύση ώστε να απαλλαγείς από τα περιττά κιλάκια, να λιώσεις το λίπος και τα παχάκια στο σώμα σου, να βελτιώσεις την υγεία και τις αντοχές σου, να φτιάξεις τη διάθεσή σου, να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να λάμψεις σαν πραγματικό αστέρι που είσαι !

Οι δίαιτες που υπάρχουν και προσφέρονται να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το περιττό σου φορτίο είναι πάρα πολλές και ποικίλες … αλλά ποια να διαλέξεις ; Διλέξαμε εμείς για εσένα την καλύτερη δίαιτα του 2017 για απώλεια κιλών … και είμαστε σίγουροι ότι θα σε κάνει να πειστείς για την αποτελεσματικότητά της από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες !

Δίαιτα 5 : 2”

Πρόκειται για ένα διατροφικό πρόγραμμα διαλείπουσας νηστείας που στηρίζεται σε κανονική διατροφή 5 ημερών την εβδομάδα και στη συνέχεια σε 2 ημέρες γρήγορης διατροφής ! Τι εννοούμε όμως με αυτό και πώς λειτουργεί η “Δίαιτα 5 : 2” ;

Η δίαιτα αυτή είναι η κατάλληλη για γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια βάρους, αφού είναι η μόνη που θα καταφέρει πραγματικά να σας βοηθήσει στον έλεγχο των προσληφθέντων ημερήσιων θερμίδων σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το σύστημα αυτό της διαλείπουσας νηστείας που στηρίζει αυτή η δίαιτα – όπως αποδεικνύεται από σχετικές επιστημονικές έρευνες – είναι κατάλληλο για μεγάλη απώλεια κιλών σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά χωρίς να εξαντλεί και να αποδυναμώνει τον οργανισμό με μακροχρόνια νηστεία και έλλειψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών !

Η “Δίαιτα 5 : 2” στηρίζεται σε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής που προσφέρει όλα τα απαιτούμενα για έναν υγιή και δυνατό οργανισμό θρεπτικά συστατικά και ακολουθεί τον κανόνα των 5 προς 2 ημερών !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην παραλείπετε γεύματα στην περίπτωση που είστε έγκυος ή θηλάζετε, που πάσχετε από διαβήτη ή από κάποια άλλη σοβαρή νόσο, που λαμβάνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή ή που πάσχετε από κάποια διατροφική διαταραχή – όχι τουλάχιστον χωρίς την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας !

Το μυστικό επιτυχίας της “Δίαιτας 5 : 2”

Το μεγάλο ατού, το αξεπέραστο πλεονέκτημα, το μυστικό της επιτυχίας αυτής της δίαιτας δεν είναι άλλο από το πρόγραμμα διαλείπουσας νηστείας που εφαρμόζει, γιατί δεν κουράζει τον χρήστη ! Αντί για καθημερινή νηστεία και στερήσεις, η δίαιτα αυτή, προτείνει 5 ημέρες ελεύθερων γευμάτων και ΜΟΝΟ 2 ημέρες γευμάτων μειωμένων θερμίδων !

Αυτό κάνει τον στόχο πολύ πιο εύκολο και εφικτό, δείνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση στο άτομο, δεν το αφήνει να βαρεθεί με βαρετά γεύματα και άνοστα φαγητά πείνας και παράλληλα τονώνει τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού και αυξάνει τις καύσεις λίπους που πραγματοποιούνται στο σώωμα 24 ώρε το 24ωρο !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται με την παράλληλη λήψη ενός αξιόπιστου και αποτελεσματικού λιποδιαλύτη όπως είναι το Phen375 !

Για πληροφορίες σχετικά με το Phen375 πατήστε εδώ

Tags: , , ,

Comments are closed.