Δίαιτες … προς αποφυγή !!!

“Ναι” στην καλή διατροφή … “Όχι” στις ανθυγιεινές δίαιτες !

“Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος ;!” λένε και πιστεύουν ακράδαντα πολλές γυναίκες, με αποτέλεσμα να θέτους σε σοβαρότατο κίνδυνο την υγεία τους και κατ’επέκταση και τη ζωή τους ! Προκειμένου να απαλλαγούν από μερικά περιττά κιλά, μπαίνουν σε έναν κυκεώνα από περίεργες δίαιτες και αυστηρούς διατροφικούς κανόνες, που εν τέλει περισσότερο κακό παρά καλό προξενούν !hollywood-diet-phen375-greece

(!!!) : Σημαντικό είναι να καταφέρουμε να διαχωρίσουμε μια σωστή διατροφή με μέτρο και χωρίς υπερβολικές στερήσεις, από μια δίαιτα πείνας που μόνο εφήμερα δίνει λύση και μακροπρόθεσμα προξενεί σημαντικές βλάβες στον οργανισμό !

Το μεγάλο τρικ μιας δημοφιλούς δίαιτας !

Κατά καιρούς πολλές διαφορετικές δίαιτες ήρθαν στο προσκήνιο και προκάλεσαν φρενίτιδα σε γυναικείο αλλά και σε αντρικό πληθυσμο ! Η αιτία ; Τα άμεσα αποτελέσματα που παρέχουν. Η γρήγορη και χωρίς ιδιαίτερο κόπο απώλεια κιλών είναι η κρυφή επιθυμία του καθενός !

(!!!) : Όσο πιο απλή και χωρίς κόπο είναι μια δίαιτα τόσο πιο αγαπημένη γίνεται στο ευρύ κοινό ! Όσο όμως πιο εύκολη και με ταχύτατα αποτελέσματα είναι … τόσο πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ είναι και για τον οργανισμό !

SOS !!! Δίαιτες προς αποφυγή !

Νο 1 δίαιτα : Hollywood Diet

Η Hollywood Diet υπόσχεται μαγική απώλεια κιλών σε χρόνο μηδέν και χωρίς καθόλου κόπο ! Πρόκειται για μια εξουθενωτική δίαιτα με απαράδεκτα χαμηλή λήψη θερμίδων σε καθημερινή βάση, που ουσιαστικά οδηγεί τον οργανισμό σε σταδιακή εξουθένωση. Θέτει το σώμα σε μια κατάσταση λιμοκτονίας οδηγώντας το σε βεβιασμένη απώλεια κιλών … με καθόλου υγιεινό και καθόλου ασφαλή τρόπο ! Μια τέτοια δίαιτα ενέχει κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών από έναν οργανισμό που ουσιαστικά οδηγείται στην κατάρρευση !

Νο 2 δίαιτα : Κ – Ε Diet

Η Κ – Ε Diet είναι μια ακόμα δίαιτα που έγινε γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματα που παρέχει με τους ακραίους διατροφικούς κανόνες της ! Η δίαιτα αυτή στηρίζεται σε έναν … σωλήνα ! Ναι ! Σε έναν σωλήνα σίτισης ! Ο σωλήνας αυτός φροντίζει για την τροφοδοσία του οργανισμού. Εισάγεται από τη μύτη και καταλήγει απευθείας στο στομάχι. Όσο αρρωστημένη και αν ακούγεται μια τέτοια δίαιτα για απώλεια βάρους … είναι πραγματική και έχει και οπαδούς !

Νο 3 δίαιτα : Werewolf Diet

Η Werewolf Diet (δηλαδή η δίαιτα του Λυκανθρώπου) συνδέεται με τα φεγγάρια και (κατά μία έννοια) με την παλίρροια. Υπόσχεται την υποχώρηση του περιττού σωματικού βάρους με τον τρόπο που υποχωρούν απλά σαν την παλίρροια και τα νερά ανάλογα με τα φεγγάρια. Πρόκειται για μια δίαιτα που απαιτεί περιόδους στέρησης με έναν τρόπο που απλά … στηρίζεται στα φεγγάρια !

Νο 4 δίαιτα : Lemonade Diet

Η Lemonade Diet (ή δίαιτα της λεμονάδας) είναι μια ταχύτατη και αποτελεσματικότατη δίαιτα και αυτός είναι και ο λόγος που απέκτησε τόσο μεγάλη απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνιστά την κατανάλωση ενός χυμού από λεμόνι, πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου … ! Βασικά συνιστά την κατανάλωση ΜΟΝΟ αυτού του χυμού … και ΤΙΠΟΤΑ άλλου ! Δυστυχώς, παρά την ζημιά που προκαλεί κανείς στον οργανισμό του με τέτοιες δίαιτες πείνας, το αποτέλεσμα δεν είναι παρά προσωρινό. Μόλις το άτομο αρχίσει ξανά να καταναλώνει στέρεη τροφή … τα κιλά επιστρέφουν !!!

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.