Λιποτροπικά προϊόντα … για αδυνάτισμα !!!

Τι είναι τα λιποτροπικά προϊόντα ; Τα γνωρίζετε ;;;

Τα λιποτροπικά προϊόντα ή αλλιώς λιποδιασπαστικά προϊόντα είναι προϊόντα που περιέχουν συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που στοχεύουν στην αποτελεσματική μείωση της συσσώρευσης λίπους στα λιποκύτταρα του οργανισμού, καθώς επίσης και στην αύξηση της κινητοποίησης των λιπαρών οξέων ώστε ο οργανισμός να μην ξεμένει από ενέργεια, ζωντάνια και δύναμη !

Κατά την περίοδο διεξαγωγής μιας ειδικής διατροφής και πολύ περισσότερο κατά την περίοδο διεξαγωγής μιας δίαιτας, ο οργανισμός έχει την τάση να ξεμένει από ενέργεια (λόγω περιορισμένης κατανάλωσης φαγητού) και να αισθάνεται αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση και εξάντληση !xapia-adynatismatos-phen375-greece

(!!!) : Με τη χρήση λιποτροπικών προϊόντων επιτυγχάνουμε πολύ ταχύτερα ορατά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα ο οργανισμός παραμένει ακμαίος και γεμάτος ενέργεια !

Είναι τα λιποτροπικά προϊόντα επικίνδυνα για την υγεία ;

Τα διάφορα συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά, λιποδιασπαστικά συμπληρώματα που στοχεύουν στη μείωση του σωματικού βάρους, διαφέρουν μεταξύ τους τόσο στην σύστασή τους όσο και στις πραγματικές ικανότητές τους ως προς την καταπολέμηση του αποθηκευμένου λίπους !

Άλλα από αυτά τα προϊόντα είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό με ουσίες μη ελεγμένες για τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν, άλλα από αυτά είναι απλά άχρηστα γιατί δεν έχουν άλλο στόχο παρά μόνο την παραπλάνηση του κοινού, και τέλος άλλα είναι αποτελεσματικά και φυσικά ασφαλή για τον οργανισμό και για την υγεία του ατόμου !

Είναι τα λιποδιασπαστικά συμπληρώματα τοξικά ;

Μερικά από αυτά μπορεί να είναι ! Είναι σημαντικό πριν από την αγορά και χρήση οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, να έχετε βεβαιωθεί πως πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν που δε θα θεσει σε κίνδυνο την υγεία σας !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Υπάρχουν αρκετά συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά και περιέχουν σοβαρά τοξικές ουσίες !!!

Ποια συμπληρώματα διατροφής είναι τοξικά … και ποια όχι ;;;

Σαφείς απαντήσεις δεν υπάρχουν στο ερώτημα αυτό λόγω πληθώρας προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά, άλλα νόμιμα και άλλα παράνομα ! Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα που ΔΕΝ πρέπει να εμπιστεύεστε είναι εκείνα με εφεδρίνη, με διάφορα διουρητικά βότανα και με μα – χουάνγκ !

Αντιθέτως, τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν L – carnitine και λιποτρόπες βιταμίνες του συμπλέγματος βιταμινών Β, θεωρούνται στην πλειοψηφία τους ασφαλή για την υγεία !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δώστε μεγάλη έμφαση στο να μελετήσετε καλά τη λίστα συστατικών του κάθε συμπληρώματος διατροφής πριν το αγοράσετε ! Αν μάλιστα πάσχετε από κάποια ασθένεια ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, καλό είναι να πάρετε και τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού που σας κουράρει πριν λάβετε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής !

Γιατί τα προϊόντα με εφεδρίνη είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό ;

(!!!) : Η εφεδρίνη είναι μια ουσία που παρουσιάζει αντίστοιχη συμπεριφορά στον οργανισμό με αυτή της ορμόνης αδρεναλίνης, απλά σε πιο ήπια μορφή !!!

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει η εφεδρίνη, είναι να διεγείρει το ΚΝΣ (Κεντρικό Νευρικό Σύστημα) του οργανισμού με σκοπό :

 • να αυξήσει την καύση λίπους
 • να τονώσει τον οργανισμό
 • να του δώσει ενέργεια
 • να αυξήση την εγκεφαλική λειτουργία
 • να μειώσει τα σημάδια κόπωσης
 • να αυξήσει την ικανότητα συγκέντρωσης

Αν και φαινομενικά τα προτερήματα της χρήσης εφεδρίνης φαίνεται να είναι πολλά και σημαντικά, ωστόσο η χρήση της ουσίας αυτής μπορεί να προκαλέσει ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΙΣΜΟ στον οργανισμό και επίσης σημαντικές παρενέργειες όπως :

 • η έντονη εφίδρωση
 • οι μεταβολές της αρτηριακής πίεσης
 • η δυσκολία στον ύπνο
 • τα προβλήματα στα νεφρά
 • η ολική κατάρρευση του νευρικού συστήματος
 • τα καρδιακά προβλήματα
 • τα προβλήματα των αγγείων

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ :Phen375

Εμείς σας προτείνουμε το απολύτως αξιόπιστο και ασφαλές για την υγεία συμπλήρωμα διατροφής Phen375.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση και την αγορά του προϊόντος πατήστε εδώ !

Comments are closed.