Βαρεθήκατε να μετράτε θερμίδες για να χάσετε βάρος ;

Το μαρτύριο των 1200 θερμίδων / ημέρα !

Οι περισσότερες δίαιτες, είτε πρωτεϊνικές, είτε μονοφαγικές, συνήθως διέπονται από έναν απαράβατο κανόνα … που όμως εσένα σε εξουθενώνει (σωματικά και ψυχολογικά). Ο κανόνας αυτός δεν είναι άλλος από το όριο των 1200 θερμίδων ανά ημέρα.low-calorie-diet-phen375-greece

Στην περίπτωση αυτή, το πρόβλημα δεν είναι μονοδιάστατο, αλλά αντιθέτως υπάρχουν ποικίλλα θέματα που λειτουργούν τελικά αρνητικά απέναντί σου αλλά και απέναντι στην έκβαση της δίαιτας που προσπαθείς να φέρεις εις πέρας.

  • Το πρώτο (μείζον) θέμα δεν είναι άλλο από τις 1200 (εξαιρετικά λίγες) θερμίδες που επιτρέπεται να καταναλώνεις ημερησίως.
  • Το δεύτερο (και εξίσου σημαντικό) θέμα είναι το εξουθενωτικό μέτρημα της θερμιδικής αξίας των πάντων που καταναλώνεις.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις ολιγοθερμιδικές δίαιτες ;

Μια οποιαδήποτε ολιγοθερμιδική δίαιτα είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) θα σε οδηγήσει σε απώλεια κιλών !

Ποιο είναι όμως το ρίσκο με μια τέτοια δίαιτα ;

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν μπω στην διαδικασία μιας ολιγοθερμιδικής διατροφής ;

Υπάρχει κίνδυνος για την υγεία ;

Οι δίαιτες με χαμηλή λήψη θερμίδων είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό και την διασφάλιση της υγείας του ατόμου που την εφαρμόζει. Η χαμηλή λήψη θερμίδων, πολλές φορές είναι τόσο υπερβολική (λόγω μεγάλου ζήλου για ταχύτατη απώλεια κιλών), με αποτέλεσμα το άτομο να μην καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες του για ενέργεια και να διαταράσσονται πολλές βασικές λειτουργίες του οργανισμού.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, πως οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες (όπως φανερώνουν πολλές έρευνες), τείνουν να καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο φαίνεται να δυσκολεύεται να τις διαχειριστεί και να παραμείνει πιστό στους κανόνες της. Αποτέλεσμα ; Φυσικά η παραίτηση !

Τέλος, αξισημείωτο είναι και το γεγονός, πως ακόμα και αν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία ένα τέτοιο διατροφικό πλάνο με χαμηλή ημερήσια λήψη θερμίδων, ακόμα και τότε το αποτέλεσμα δεν είναι παρά παροδικό. Μετά το πέρας της δίαιτας, όταν το άτομο έχει χάσει το επιθυμητό βάρος και επανέλεθει στις διατροφικές του συνήθειες … σπάνια μπορεί να το διατηρήσει ! Αποτέλεσμα ; Παίρνει ξανά τα κιλά που έχασε … και ίσως και ακόμα περισσότερα (αφού κάμπτεται πλέον και η αυτοπεποίθησή του) !

Πώς θα χάσω μια για πάντα τα περιττά κιλά ;

Η λύση δεν είναι σε κανένα απάνθρωπο, ολιγοθερμιδικό πρόγραμμα διατροφής και σε καμιά δίαιτα πείνας. Η πραγματική λύση βρίσκεται σε μια ισορροπημένη διατροφή, μια διατροφή που θα μπορούμε να ακολουθούμε για το σύνολο της ζωής μας και όχι για μικρά διαστήματα.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως ο οργανισμός μας χρειάζεται σταθερότητα, και όχι συνεχή σκαμπανεβάσματα του σωματικού βάρους, που τελικά μπορούν να οδηγήσουν σε αναρίθμητα σοβαρά προβλήματα υγείας !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Σε μια προσπάθεια διατήρησης του σωματικού βάρους, υποστηρικτικό ρόλο μπορεί να παίξει ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ : Το Phen375 είναι ένας πολύ αποδοτικός και ασφαλής λιποδιαλύτης που μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή θα σας εξασφαλίσει ταχύτατο αδυνάτισμα, κάψιμο λίπους και μόνιμη απώλεια των περιττών κιλών.phen375greece

Για πληροφορίες σχετικά με το Phen375 πατήστε εδώ !

Tags: , ,

Comments are closed.