Νέα μέθοδος αδυνατίσματος με … ομοιπαθητική θεραπεία !

Τι είναι η ομοιοπαθητική ιατρική & πώς βοηθάει τον οργανισμό ;

Η ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος θεραπείας διαφόρων προβλημάτων του οργανισμού -σωματικών & ψυχικών – και μάλιστα με τρόπο μόνιμο και χωρίς παρενέργειες !omoiopathitiki-phen375-greece

Πρόκειται για μια απόλυτα εγκεκριμένη μέθοδο θεραπείας, με ήπιο χαρακτήρα, που στοχεύει πρώτα στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού ώστε να μπορέσει πλέον να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και εφ’όρου ζωής τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : μπορούμε να πούμε οσιαστικά πως η ομοιοπαθητική μέθοδος θεραπείας κινητοποιεί τον “κοιμισμένο” οργανισμό, ενεργοποιώντας εκ νέου τις αμυντικές του ικανότητες και αποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό την κλονισμένη του υγεία !

Η ομοιοπαθητική μέθοδος θεραπείας βρίσκει εφαρμογή σε οποιασδήποτε μορφής χρόνια και οξεία ασθένεια του οργανισμού, είτε αυτή έχει να κάνει με ψυχική νόσο είτε ακόμα με ποιαδήποτε παθολογική νόσο.

Μερικές από τις καταστάσεις στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η ομοιοπαθητική θεραπευτική είναι οι ακόλουθες :

 • οι νευρολογικές παθήσεις
 • οι ψυχικές παθήσεις
 • οι παθήσεις του πνεύμονα
 • οι καρδιαγγειακές παθήσεις
 • οι παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος
 • οι δερματολογικές παθήσεις
 • οι γυναικολογικές παθήσεις
 • οι ανδρολογικές παθήσεις
 • οι παιδικές αθήσεις
 • οι παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος
 • οι γαστρεντερολογικές παθήσεις

Ο θεράπων ειδικά εκπαιδευμένος ιατρός, μπορεί να προτείνει ειδική ομοιπαθητική θεραπεία στον ασθενή (ανάλογη πάντα με το προφίλ υγείας του και τα προβλήματα που παρουσιάζει), η οποία είναι απόλυτα φυσικής προέλευσης – είτε φυτικής, είτε ζωικής, είτε άλλοτε ορυκτής – και δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ χημικά !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα γνωστά συμβατικά φάρμακα, ωστόσο είναι απόλυτα αναγνωρισμένα από τον ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) και διατίθενται σε πολλά φαρμακεία που έχουν αναλάβει την διανομή και ομοιπαθητικών προϊόντων !

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα ενδεδειγμένα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι πολύ χαμηλά σε κόστος και καθόλου επικίνδυνα για τον οργανισμό και την υγεία !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν προκαλούν καμία παρενέργεια και είναι από τις σππάνιες περιπτώσεις φαρμάκων που μπορούν να καταναλώνονται ακόμα και από παιδιά, βρέφη, εγκύους, θηλάζουσες ή άτομα προχωρημένης ηλικίας !

Μπορώ να επιλέξω μόνος μου την ομοιοπαθητική μου θεραπευτική αγωγή ;

Παρά το γεγονός ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι εντελώς ακίνδυνα, ωστόσο, απαιτείται ορθή χρήση και ειδικές γνώσεις για την σωστή διάγνωση του προβλήματος και κατ’επέκταση για την σωστή επιλογή ομοιοπαθητικής θεραπευτικής αγωγής.

Ένας ομοιοπαθητικός γιατρός θα μπορέσει να αναλύσει όλα τα “σημάδια” που προκύπτουν από το ιστορικό που θα σας πάρει και θα μπορέσει να αποφανθεί για την πιο σωστή και αποτελεσματική αγωγή συγκεκριμένα για εσάς. Παράλληλα θα παρακολουθεί την πορεία της υγείας σας, καθώς και την επίδραση της φαρμακευτικής αγωγής που σας χορηγήθηκε σε σχέση με τα προβλήματα που παρουσιάζατε !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η αλόγιστη χρήση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων δεν πρόκειται να επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας (αφού πρόκειται για απόλυτα φυσικά, μη χημικά και μη τοξικά σκευάσματα), αλλά μπορεί να οδηγήσει σε άλλου είδους επιπλοκές όπως η τροποποίηση του προβλήματος υγείας που παρουσιάζζατε, η μεταβολή των συμπτωμάτων και γενικά μια αναστάτωση που θα αποπροσανατολίσει τον ιατρό και θα καθυστερήσει την ίαση !

Πώς μπορεί η ομοπαθητική θεραπεία να ευνοήσει την απώλεια κιλών και το αδυνάτισμα ;

Και όμως, η ομοιπαθητική θεραπεία μπορεί να βρει εφαρμογή και στην απώλεια βάρους. Ανάλογα με το άτομο (τα κιλά του, τη φυσική του κατάσταση, τις συνήθειές του αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση), το πάχος και η αυξημένη όρεξη μπορούν να βρουν εξήγηση σε απλά πράγματα της ρουτίνας του ατόμου αυτού καθημερινά. Με άλλα λόγια, το πάχος, πολύ συχνά, οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια που οδηγούν το άτομο σε ψυχαναγκαστική υπερφαγία, βουλιμικές κρίσεις και φυσικά σε αυξημένο σωματικό βάρος !

Με την καταπολέμηση των ψυχολογικών προβλημάτων του εκάστοτε ατόμου, αντιμετωπίζεται και το πρόβλημα της υπερφαγίας που πηγάζει από αυτά.

Στην περίπτωση αυτή χορηγούνται από τον ειδικό ομοιοπαθητικό ιατρό τα κατάλληλα ομοιπαθητικά φάρμακα ώστε να οδηγηθεί το άτομο σε άμεση απώλεια βάρους … που όμως θα έχει μακροχρόνια (μόνιμα θα λέγαμε !) αποτελέσματα !

Tags: , ,

Comments are closed.