Παγωμένο λεμόνι … κατά των καρκινικών κυττάρων !

Σάλος για τη φυσική χημειοθεραπεία με … λεμόνια !

Μεγάλος σάλος έχει επικρατήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με μια νέα θεωρία αντιμετώπισης του καρκίνου … με λεμόνια ! Οικονομική, προσιτή, εύκολη … και όπως λένε πολύ αποτελεσματική, η θεραπεία του καρκίνου με τη χρήση λεμονιών, έγινε είδηση και γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο !ice-lemons-phen375-greece

Κατά καιρούς, πολλά φρούτα και λαχανικά, έχουν μπει στο μικροσκόπιο να εξεταστούν για την φυσική ωφέλιμη δράση τους και τις αντικαρκινικές τους ιδιότητες. Ως μάστιγα πλέον ο καρκίνος εξαπλώνεται ολοένα και πιο πολύ, προκαλώντας αναστάτωση στους επιστήμονες που απεγνωσμένα αναζητούν λύση στο πρόβλημα αυτό ! Και ποια είναι πάντοτε η καλύτερη λύση … από την ίδια τη φύση ;;;

Βάλτε τα λεμόνια στον καταψύκτη !!!

Τι πιο ιδανικό από ένα παγωμένο λεμόνι … ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες με την αφόρητη ζέστη ;

  • Πάρτε ένα λεμόνι και πλύντε το πολύ καλά.
  • Στη συνέχεια βάλτε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 – 6 ώρες.
  • Μόλις τα λεμόνια έχουν παγώσει πάρα πολύ καλά τα αφιρείτε από την κατάψυξη.
  • Παίρνετε έναν τρίφτη και τρίψτε τη φλούδα του λεμονιού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Καταναλώνετε καθημερινά περίπου 75 γραμμάρια παγωμένο και τριμμένο λεμόνι ! Θα εκπλαγείτε με τα πολλαπλά θετικά αποτελέσματα που θα έχει στο σώμα και την υγεία σας !

Γιατί να ξεκινήσω θεραπεία (ή ακόμα και πρόληψη) με παγωμένα λεμόνια ;

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι, αυτή η θεραπεία, θεωρείται ένα είδος φυσικής χημειοθεραπείας, που μάλιστα, πολύ συχνά, χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από καρκίνο ως συμπληρωματική μέθοδος παράλληλα με την χημειοθεραπεία τους !

Η εναλλακτική αυτή μέθοδος θεραπείας, βασίζεται στις βιταμίνες του λεμονιού, αλλά κυρίως στην πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται στο λεμόνι, καταπολεμούν τα κακοήθη καρκινικά κύτταρα και προφυλάσσουν τον οργανισμό ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα !

Ένα παγωμένο λεμόνι μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμα συστατικά όπως :

  • βιταμίνη C
  • πηκτίνη
  • φλαβονοειδή

Είναι η μέθοδος με το παγωμένο λεμόνι 100 % αποτελεσματική ;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε πως αυτού του είδους η θεραπεία είναι 100 % αποτελεσματική κατά των καρκινικών κυττάρων. Λειτουργεί όμως εξαιρετικά συμπληρωματικά με την κλασική χημειοθεραπεία, ενώ έχει απίστευτα αποτελέσματα και ως μέτρο πρόληψης !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Φροντίστε να πλένετε πάρα πολύ καλά τα λεμόνια πριν τα βάλετε στον καταψύκτη. Τα φυτοφάρμακα που μπορεί να έχουν είναι τοξικά, επικίνδυνα για την υγεία και προκαλούν καρκίνο !

Tags: , , ,

Comments are closed.