Χειμωνιάτικη αποτελεσματική δίαιτα με … λαχανόσουπα !

Σούπες & Χειμώνας

Βιάζεσαι και θέλεις να χάσεις γρήγορα κιλάκια ; Γέμισε το ψυγείο σου με λαχανα και ετοιμάσου να θαυμάσεις τον καλύτερο και πιο αδύνατο εαυτό σου μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ! Οι σούπες γενικά είναι ένα ιδανικό φαγητό, αφού ανάλογα με τα υλικά που επιλέγουμε, μπορούν να προσφέρουν πολλά ωφέλιμα για τον οργανισμό συστατικά και βιταμίνες και μάλιστα (αν προσέξουμε και λίγο με τα λιπαρά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε) με πολυ χαμηλή θερμιδική αξία !laxanosoupa-diaita-phen375-greece

Οι σούπες είναι το ιδανικό πιάτο για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες, που χρειααζόμαστε κάτι να μας χαρίσει θαλπωρή και ζεστασιά. Επίσης, είναι ένα εξαρετικά βολικό πιάτο, αφού μπορεί να καταναλωθεί γρήγορα (ακόμα και στο γραφείο) χωρίς να προκαλέσει βαρυστομαχιά και δυσπεψία.

Η σούπα μπορεί να αποτελέσει εύκολα ιδανικό ορεκτικό πιάτο, κυρίως γεύμα ή ακόμα και γρηγορο σνακ, ενώ μπορεί να προσφέρει πολλούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς και να ανοίξει πολλά διαφορετικά παράθυρα στο ταξίδι σας στον κόσμο της γευσης !

Γιατί οι σούπες είναι απαραίτητες στο αδυνάτισμα ;

Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, οι σούπες, όταν καταναλώνονται συστηματικά συμβάλλουν στην αποτελεσματική μείωση των ημερήσιων θερμίδων από τα γεύματα, με αποτέλεσμα τη διατήρηση του ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος) σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Ακόμα και όταν η σούπα καταναλώνεται ως ορεκτικό και όχι ως κυρίως πιάτο (για τα άτομα που νιώθουν ότι δεν μπορούν να χορτάσουν απλά με μια σούπα), καταφέρνει να δημιουργήσει αίσθημα κορεσμού στο άτομο, με αποτέλεσμα να καταναλώνει στη συνέχεια σημαντικά μικρότερη ποσότητα φαγητού από αυτή που θα κατανάλωνε κανονικά χωρίς τη σούπα !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σούπα ως ορεκτικό πιάτο, μπορεί να επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα στον έλεγχο κατανάλωσης θερμίδων ενός ατόμου και κατά συνέπεια στην απώλεια βάρους του, από κάθε άλλο φαγητό !

Επίσης, οι σούπες, συνήθως περιέχουν πολύτιμα για τον οργανισμό λαχανικά, πλούσια σε πολύτιμα συστατικά και βιταμίνες, που παράλληλα προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλή θερμιδική αξία με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται το αδυνάτισμα ταχύτερα και πολύ πιο αποτελεσματικά !

Ένα ακόμα ατού της τακτικής κατανάλωσης σούπας (ειδικά όταν επιθυμούμε να μειώσουμε το σωματικό μας βάρος) είναι η εντατική ανυδάτωση που προσφέρουν στον οργανισμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το αδυνάτισμα θέλει πολύ μεγάλη κατανάλωση νερού, αλλά επειδή ειδικά μέσα στο χειμώνα και στο κρύο, δεν είναι εύκολο να πιούμε τόσο νερό, οι σούπες (όπως επίσης και τα ζεστά αφεψήματα βοτάνων) είναι η ιδανική λύση για επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού και απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών.

Τέλος, η κατανάλωση σούπας, όπως άλλωστε τονίζουν όλοι οι διατροφολόγοι, διευκολύνει τη λειτουργία της πέψης στον οργανισμό και ενισχύει την καλή λειτουργία του εντέρου.

Η λαχανόσουπα … ως δίαιτα !

Η δίαιτα της λαχανόσουπας είναι μια εξαιρετικά διάσημη δίαιτα σε ολόκληρο τον πλανήτη, που στηρίζεται στην κατανάλωση λαχανόσουπας (όπως μας αποκαλύπτει και το ίδιο της το όνομα), αλλά … όχι μόνο αυτό !

Ουσιαστικά η δίαιτα της λαχανόσουπας στηρίζεται σε έναν πάρα πολύ απλό κανόνα … ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΛΙΠΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ !

Αυτά είναι τα ακόλουθα :

  • τα φρούτα
  • τα λαχανικά
  • το ψάρι
  • το άπαχο κρέας
  • το άπαχο γάλα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Η δίαιτα της λαχανόσουπας δεν προάγει έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και αποτελεί παράδειγμα ελλιπούς και προβληματικής διατροφής ! Οι ειδικοί συμβουλεύουν την παρακολούθηση ενός πιο ολοκληρωμένου προγράμματος διατροφης που μπορεί μεν να έχει πιο αργά αποτελέσματα … αλλά είναι σίγουρα πιο ΜΟΝΙΜΑ ! Ενημερωθείτε από έναν ειδικό διατροφολόγο και δείτε το σώμα σας να αλλάζει χωρίς να ταλαιπωρείτε και να θέτετε σε κίνδυνο τον οργανισμό και την υγεία σας ! Σημαντική βοήθεια μπορεί να προσφέρει και ένας ειδικός λιποδιαλύτης που θα ενισχύσει τις καύσεις λίπους και θα επισπεύσει τα αποτελέσματα !phen375- 4+2

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ : Το Phen375

Για πληροφορίες πατήστε εδω !

Comments are closed.